Padažai, kremai
20
min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.
20
min.
Kokiu padažu užpilate vištienos patiekalus? Česnakiniu? Grietinės? Provanco žolelių? Pabandykime pasigaminti gardų vištienos padažą.
15
min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!
6
min.
Greitas receptas orkaitėje keptai vištienai pagardinti. Tikrai galėsite iškeisti į pomidorų padažą ar majonezą, su kuriuo valgote vištieną...
20
min.
Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.
5
min.
Atsibodo miltinius blynelius valgyti su uogiene ir grietine? Pasiruoškite sutirštinto pieno ir cinamono padažą per 5min ir dėkite mažiau cukraus į blynelius.