Padažai, kremai

20 min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.

20 min.
Gardus citrinins varškės kremas puikiai tiks blyneliams, vafliams, skrebučiams pagardinti.

20 min.
Kokiu padažu užpilate vištienos patiekalus? Česnakiniu? Grietinės? Provanco žolelių? Pabandykime pasigaminti gardų vištienos padažą.

15 min.
Kiek galima valgyti keptus sumuštinius su sūriu ir...mėsa? Siūlau 5 min ilgesnį, tačiau daug skanesnį būdą pasidaryti sumuštinius orkaitėje. Su padažu!

6 min.
Greitas receptas orkaitėje keptai vištienai pagardinti. Tikrai galėsite iškeisti į pomidorų padažą ar majonezą, su kuriuo valgote vištieną...

20 min.
Universalaus tradicinio baltojo padažo receptas. Tik prie bet kurio mėsos patiekalo, ypaš su makaronais.

5 min.
Atsibodo miltinius blynelius valgyti su uogiene ir grietine? Pasiruoškite sutirštinto pieno ir cinamono padažą per 5min ir dėkite mažiau cukraus į blynelius.

20 min.
Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.