Pirmiausia pasiruoškime formą, kurioje stingdysime sausainius: išklokime ją kepimo popieriumi, padenkime sluoksniu kepintų bei sūdytų žemės riešutų (geriau paskaldyti, kad padengtų sausainių paviršių). Likusius riešutus pasidėkime po ranka - jų taip pat greitai reikės;
2
Prikaistuvyje ant silpnos ugnies pašildykime sutirštintą saldintą pieną ir grietinę (jokiu būdų neužvirti, tik pašildyti);
3
Kitame prikaistuvyje ant vidutinės/didelės kaitros šildykime vandenį ir cukrų iki masė karamelizuosis (svarbu masei neleisti kristalizuotis, tik paruduoti);
4
Tuomet sudėkime mažais gabalėliais supjaustytą sviestą bei šiltą pieno - grietinės masę. Maišykime ir virkime karamelę iki tamsiai rudos spalvos (kol masė nelimpa prie prikaistuvio dugno);
5
Pašalinkime prikaistuvį nuo kaitros ir nedelsiant supilkime karamelę ant riešutų, dailiai paskirstykime. Ant viršaus berkime likusius riešutus ir tolygiai paskirstykime;