Aliejus

Augalinis aliejus – tai iš augalinės žaliavos pagamintas maisto produktas, kurį sudaro sočiųjų riebalų rūgščių gliceridai, lipidai, laisvosios riebalų rūgštys, vitaminai A, D, E, K ir kt. Aliejus yra vertingas maisto produktas, praturtinantis žmogaus racioną mononesočiomis, polinesočiomis, sočiomis riebalų rūgštimis bei riebaluose tirpiais vitaminais.

Aliejus : susiję receptai
Ūkininko bulviniai blynai su sūriu
50
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Itin paprastas ūkininko bulvinių blynų receptas: bulvės, sūris ir dar šis tas...
Čili troškinys
40
min.
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...
Tiesiog čili troškinys, kuris patiks visiems šeimos vyrams (ir kareiviams).
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
60
min.
3.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.
Bananiniai pasukų blyneliai
45
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
Gardūs blyneliai Jums ir Jūsų vaikučiams. Ypatingai tiks savaitgalio pusryčiams arba vakarienei.