Česnakas

Česnakas – žolinis augalas, kurio maistinės ir gydomosios savybės plačiai žinomos. Česnako vartojimą kulinarijoje lemia aštrus skonis ir kvapas, kurį suteikia natūraliai sudėtyje esantis eterinis aliejus. Jis suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kad šios savybės išliktų, smulkintas česnakas į patiekalus dedamas baigiant virti.

Česnakas: susiję receptai
Česnakinis vištienos padažas
6 min.
Greitas receptas orkaitėje keptai vištienai pagardinti. Tikrai galėsite iškeisti į pomidorų padažą ar majonezą, su kuriuo valgote vištieną...
Gaspačo šalta sriuba - šaltsriu
10 min.
Gaspačo - tik keletas minučių ir paruošite sriubą, kurią dažnai ruošia Ispanijoje...
Daržovių ir grybų troškinys su bulvėmis
60 min.
Greitas, studentiškai originalus ir sveikas su lupenomis virtų bulvių receptas.
Saldžiųjų bulvių čili sriuba
45 min.
Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...
Pikantiskas padazas
20 min.
Draugiškas Jūsų skrandžiui padažas keptai duonai. Patiks visiems draugams, o paruošti iš tiesų lengva.