Dubenėlyje sumaišykime miltus, kepimo miltelius, valgomąją sodą ir druską;
3
Dideliame dubenyje plakikliu išsukime migdolų sviestą ir sviestą. Pridėkime rudojo cukraus ir išsukime iki vientisos masės. Įkulkime kiaušinį, pridėkime vanilinio cukraus ir viską gerai išmaišykime. Suberkime miltus ir kruopščiai išsukime tešlą kol ji taps trupiniuota;
4
Vidutinio dydžio dubenyje paskirstykime cukraus pudrą. Kabinkime sausainių tešlą šaukšteliais ir dėkime į dubenį su cukraus pudra - pavartykime, kad rutulėlis apliktų cukrumi. Ritinėlius sudėkime į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, pašaukime į orkaitę. Kepkime apie 8 minutes, kol sausainiai susileis. Išsimkime kepimo formą ir nedideliu šaukšteliu padarykime kiekviename sausainyje įdubas. Pašaukime atgal į orkaitę ir kepkime dar 5-7 minutes;
5
Sausainiams ataušus, į padarytas įdubas dėkime po 1/2 šaukštelio abrikosų džemo;