Auksinis obuolių pyragas

Labai skanus obuolių pyragas aukso geltonumo plutele. Svarbiausia - kad obuolių nebūtų per mažai!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 12
Loading...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 12
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Obuolių pyragas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kiaušinius išplakime ir išsukime su cukrumi (šiek tiek cukraus pasiliekame). Supilkime aliejų;
  • 2
    Kupiną arbatinį šaukštelį kepimo miltelių įmaišykime į miltus, viską suberkime į kiaušinių masę. Gerai išmaišykime tešlą ir supilkime į kepimo popieriumi išklotą skardą;
  • 3
    Lupkime obuolius ir vieną po kito išvalę sėklides skiltelėmis spauskime į tešlą (kad obuoliai nespėtų paruduoti);
  • 4
    Viršų apibarstykime cinamono ir cukraus mišiniu;
  • 5
    Pašaukime į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepkime 30min.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą