Vasaros patiekalai

Valgiai, patiekalai Jūsų vasaros stalui. Receptai šventėms, atostogoms ir kasdienai.

Azijietiški salotų suktiniai su pikantišku mėsos įdaru
25
min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!
Kiaulienos liežuvio užkandėlė
180
min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.
Receptas sausainiai suktinukai
60
min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.
Trinta moliūgų ir kario sriuba
45
min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!
Riešutų užtepėlės receptas
10
min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!
Šokoladu aplietas marcipanų pyragas
50
min.
Lengvo ir puraus marcipaninio pyrago receptas su nuotraukomis! Gamink ir skanauk namuose.
Varškės ir grybų padažas traškučiams nachos
15
min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!
Maistingos tuno salotos
12
min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.
Vaisių asorti salotos
15
min.
Gaivios harmoningo skonio vaisių salotos: bananai, kriaušė, obuolys, braškės ir migdolo drožlės. Praskaidrins rytą!
Kopūsto salotos
30
min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.