Vasaros patiekalai

20
min.
Tegyvuoja obuolių ir morkų salotos su salieru! Puikiai tiks užkandžiauti šiltomis vasaros dienomis.

25
min.
Sekmadienio receptas - pikantišku kiaulienos faršu įdaryti romėnų salotos lapai. Gardumėlis!

180
min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.

60
min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.

45
min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!

10
min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!

15
min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!

12
min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.