Vasaros patiekalai

180 min.
Kaip gardžiai paruošti kiaulienos liežuvį? Aplink delikatesinę mėsytę tereikia skonį paryškinsiančių produktų. Receptas su nuotraukomis.

60 min.
Trapūs margi sausainiai suktinukai jau vėsta ant stalo. Ruošiame šilto pieno stiklines ir kramtome pasigardžiuodami. Receptas su nuotraukomis.

45 min.
Šiandieną gaminame trintą moliūgų sriubą, pagardintą imbieru, kariu ir kokosų pienu. Turtinga skonių sriuba paliks gerą įspūdį!

10 min.
Dar vienas žaliavalgiškas receptas iš Irenos Žentalytės kolekcijos - šiuokart riešutų užtepėlės!

50 min.
Lengvo ir puraus marcipaninio pyrago receptas su nuotraukomis! Gamink ir skanauk namuose.

15 min.
Krepšinio varžybos prasideda mažiau kaip už valandos, todėl parduotuvėje griebiam kukurūzų traškučių ir keletą ingredientų padažui - laiko užkandžių gamybai nedaug!

12 min.
Tunas, tunas, tunas! Vienas iš labiausiai paplitusių salotų ingredientų ir mūsų virtuvėje. Gaminame maistingas tuno salotas su moliūgo sėklomis.

15 min.
Gaivios harmoningo skonio vaisių salotos: bananai, kriaušė, obuolys, braškės ir migdolo drožlės. Praskaidrins rytą!

30 min.
Vasara dvelkiančių lietuviškų daržovių salotos, kurių receptu dalinasi sveikos mitybos konsultantė Irena Žentalytė.

45 min.
Vištienos receptas, kuriame vyrauja skonių balansas - aštrumas, saldumas, sūrumas, rūgštumas, Greitai paruošiama ir 100% gardu!