Pavasarį žmonės ėmė šurmuliuoti ir vis daugiau kalbėti apie fizinio aktyvumo ir sveikos mitybos svarbą. Žiūrėk, pirmosios ponios moko vaikus, kaip reikia užsiauginti savo daržovių ir vaisių, o per televiziją gąsdina, kad Lietuva užima 5-ąją vietą Europoje pagal gyventojų nutukimą. Galbūt šiandienos receptas ir nepretenduoja į mažiausiai kaloringų patiekalų TOP10, tačiau vaisių salotos itin lengvai virškinamos, nes jose gausu skaidulų.
Sudėtinės dalys
Gaminimas
- 1Pirmiausia vaisius nuplauname po tekančio vandens srove, nulupame odelę nuo kriaušės ir obuolio, išimame sėklalizdžius. Visus vaisius supjaustome nedideliais gabalėliais ir sudedame į lekštes.
- 2
Apibarstome migdolo drožlėmis (galima pakeisti gliaudytomis saulėgrąžų sėklomis) ir, kam patinka, dedame šaukštą jogurto (be priedų). Skanaus! - 2
Susiję receptai