Maisto priedai

Įvairūs maisto priedai. Pavojingas. Savybės: Natūralus stabilizatorius. Naudojamas: Miltų produktai.

Įvairūs maisto priedai. Pavojingas. Gali sukelti pykinimą ir vėmimą, viduriavimą. Savybės: Stabilizatorius. Didelis kiekis gali sukelti pykinimą, vėmimą, skausmą, viduriavimą. Naudojamas: Miltų produktai.

Įvairūs maisto priedai. Pavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Augalinis baltymų struktūrinis elementas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Naudojamas: Apdorojami miltai. Išpurena duoną, kepinius ir sustiprina kvapą.

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Dirbtinė glazūravimo medžiaga. Naudojamas: Leidžiama vartoti tik citrusų paviršiams apdoroti.

Įvairūs maisto priedai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Natūralus augalinis vaškas. Naudojamas: Citrusų paviršiams apdoroti.

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Augalinis vaškas. Kai kuriose šalyse uždraustas.

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Paviršiams apdoroti. Naudojimas: saldumynai, džiovinti vaisiai, konditerija.

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Natūrali lipnumą reguliuojanti ir glazūravimo medžiaga, derva iš Laccifer lacca vabzdžių išskyrų.

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Natūrali medžiaga, gaunama iš Trithrinax brasiliensis, nevirškinama. Naudojimas: kosmetikoje, blakstienų tuše;

Įvairūs maisto priedai. Nepavojingas. Savybės: Natūrali glazūravimo medžiaga iš dykumų augalų, nekenksminga, nes organizmas jos nerezorbuoja.