Bazilikas

Bazilikas – vienmetis 20-50 cm aukščio žolinis prieskoninis augalas. Maistui gaminti naudojami arba žali augalo lapai, arba džiovinti.

Bazilikas: susiję receptai
Kijevo kotletas
50 min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Vištiena su apelsinų padažu
60 min.
Ruošiame vištieną su pikantišku apelsinų padažu - paprasta ir labai skanu. Patiekti galime su bulvėmis arba ryžiais!
Spagečiai su vištienos padažu
35 min.
Puikus patiekalas įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Švelnus vištienos padažas ir spagečiai - įtiks kiekvieno skoniui!
Vištiena kinietiškai
60 min.
Receptas šiek tiek panašus į kinietiškai ruoštą "Gong Bao" vištieną. Gardūs rytietiški šeimos savaitgalio pietūs!
Virtinukai su bazilikų padažu
60 min.
Šiandien gaminame virtinukus su skaniausiu bazilikų padažu. Nepagailėkite citrinos žievelės, kuri patiekalui suteikia savitą skonį ir aromatą.
Sumuštinukai
25 min.
Sumuštiniams prireiks batono, šaltai rūkytos lašišos ir baziliko!
Cukinijų pyragas
80 min.
Nagi, ištraukime iš sanėliuko vidutinio dydžio cukiniją ir iškepkime cukinijos pyragą!
Kepta višta
300 min.
Keptos vištos receptas išgelbės ruošiant šventinį stalą. Nepagailėkite prieskonių ir orkaitėje kepta višta bus ypatingai skani!
Ryžių pomidorinė sriuba
60 min.
Itin nesudėtingas ryžių pomidorinės sriubos receptas. Kam nepatinka aštri sriuba, tam labai patiks ryžių pomidorinė. Išmoksite greitai nulupti pomidorus ir išvirti šią sriubą.
Sumuštiniai su ožkos sūriu
30 min.
Kartais labai norisi kažko itin paprasto. Turite tik 30 min? Nebėda! Šie sumuštiniai iš greit pagaminami ir gardūs. Apsilaižysite pirštus!