Vištiena

Vištiena – vištos mėsa. Arba visa višta, kepama orkaitėje, rūkoma, arba vištienos ketvirčiai, arba sparneliai, arba blauzdelės. Visa, kas sudaro vištą.

Vištiena: susiję receptai
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Tailandietiška sriuba
60 min.
Tegul šaknys tailandietiško sriubos, bet skonis - lietuviškas. Puiki sriuba su kokosų pienu ir grybais. Receptas paįvairinti kasdienį meniu!
Vištiena su Parmezano sūriu
50 min.
Puikus receptas, padėsiantis nesudėtingai bei greitai pakeisti orkaitėje keptos vištienos krūtinėlės gabalėlių skonį... su parmezano sūriu.
Ūkiškos Iceberg salotos su vištiena
10 min.
Gaminame labai lengvai paruošiamas, traškias ir sočias salotas su kepta vištiena. Receptas su nuotrauka.
Pupeliu sriuba
120 min.
Pupelių sriuba - beveik tokia, kokią virdavo močiutė! Natūralaus skonio, liesa sriuba patiks kiekvienam...
Baltai žalia mišrainė
10 min.
Sočių lietuviškų salotų - mišrainės receptas. Pagaminti užtruksite vos keletą minučių!
Vištienos sparneliai
80 min.
Gardžių orkaitėje keptų apelsino aromato vištienos sparnelių su vaisiais ir daržovėmis receptas!
Bulvių plokštainis su vištiena
80 min.
Kai vištiena atsiduria bulvių plokštainyje... Receptas mėgstantiems lietuvišką virtuvę bei sotų, kaloringą maistą. Gero apetito!
Čenakai moliniuose troškintuvuose
80 min.
Šildantis ir aromatingas daržovių ir mėsos šiupinys puikiai tiks vakarienei, kai už lango šalta. Gaminame čenakus!
Cezario salotų receptas
60 min.
Gaminame Cezario salotas sekmadienio rytą - idealu!