WOW! Rodos, tik ką buvo pilnas šių salotų dubuo, o jau tuštut tuštutėlis. Išbandytos 6 skirtingų ragautojų ir ne po vieną kartą. Išbandykite ir Jūs ir pasidalinkite savo įspūdžiais.
Sudėtinės dalys
-
Agurkai, 1/2 vnt.
-
Pomidoras, 5 vnt.
-
Romėnų salotos, 120 g
-
Krabų lazdelės, 150 g
-
Abrikosai, 7 vnt.
-
Majonezas, 2 v. šaukštai
-
Garstyčios, 1 a. šaukštelis
-
Druska, žiupsnelis
-
Malti pipirai, žiupsnelis
-
Bazilikas, pagal skonį
Gaminimas
- 1Nuplauname ir nusausiname Romėnų salotas (7-8 lapus), jas kartu su ilgavaisiu agurku ir pomidorais supjaustome ganėtinai stambiai, sudedame į dubenį. Pagardiname keletu smulkintų šviežio baziliko lapelių, druska ir pipirais. Įmaišome smulkintas krabų lazdeles, ant viršaus dedame ketvirčiais pjaustytus konservuotus abrikosus.
- 2
Padažinėje suplakame majonezą su šaukštu garstyčių - tai bus mūsų salotų užpilas.- 3
Patiekiame salotas ir užpilą atskirai. Valgome su skrudinta duona arba itališka duona.Susiję receptai - 2
vietoje abrikosų įdėjau persikų…vistiek labai skanu 🙂