Lengvos salotos su abrikosais ir krabų lazdelėmis

Gardžios salotos: krabų lazdelės, konservuoti abrikosai, pomidorai, agurkai, salotos, bazilikas ir majonezo užpilas. Receptas su nuotrauka.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 3
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Salotos su abrikosais ir krabų lazdelėmis
WOW! Rodos, tik ką buvo pilnas šių salotų dubuo, o jau tuštut tuštutėlis. Išbandytos 6 skirtingų ragautojų ir ne po vieną kartą. Išbandykite ir Jūs ir pasidalinkite savo įspūdžiais.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Nuplauname ir nusausiname Romėnų salotas (7-8 lapus), jas kartu su ilgavaisiu agurku ir pomidorais supjaustome ganėtinai stambiai, sudedame į dubenį. Pagardiname keletu smulkintų šviežio baziliko lapelių, druska ir pipirais. Įmaišome smulkintas krabų lazdeles, ant viršaus dedame ketvirčiais pjaustytus konservuotus abrikosus.
  • 2
    Padažinėje suplakame majonezą su šaukštu garstyčių - tai bus mūsų salotų užpilas.
  • 3
    Patiekiame salotas ir užpilą atskirai. Valgome su skrudinta duona arba itališka duona.
Susiję receptai
Atsiliepimai
anzelika | 9-22-2016 19:09

vietoje abrikosų įdėjau persikų…vistiek labai skanu 🙂

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą