Obuolių apkepo receptas

Net neįtartumėte, kad oboulių apkepo receptas toks paprastas. Iš tiesų saldus tradicinis oboulių apkepas - puikus deseras!
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Išvirkite obuolius (5 vnt. vidutinio dydžio obuolius), nulupkite ir supjaustykite griežinėliais (jie tikrai nebus lygūs – ir tai nėra svarbu).
  2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
  3. Įdėkite sviestą ir išminkykite su miltais (rankomis, šakute…).
  4. Suberkite cukrų (140g)  ir išminkykite – turi išeiti kieta biri tešla.
  5. Į skardą 2-3 cm sluoksniu sudėkite oboulius, tuomet juos apibarstykite cukrumi (60g).
  6. Ant viršaus lygiai paskirstykite tešlą.
  7. Kepkite orkaitėje (180C) apie 40 minučių.
  8. Obuolių apkepą patiekite karštą su ledų ritinėliais.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą