Obuolių apkepo receptas
Net neįtartumėte, kad oboulių apkepo receptas toks paprastas. Iš tiesų saldus tradicinis oboulių apkepas - puikus deseras!
Paruošimo min. | Gaminimo
min.

Loading...

Loading...
Paruošimo min. | Gaminimo
min.
Gaminimas
- 1
Išvirkite obuolius (5 vnt. vidutinio dydžio obuolius), nulupkite ir supjaustykite griežinėliais (jie tikrai nebus lygūs - ir tai nėra svarbu).
- 2
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
- 3
Įdėkite sviestą ir išminkykite su miltais (rankomis, šakute...).
- 4
Suberkite cukrų (140g) ir išminkykite - turi išeiti kieta biri tešla.
- 5
Į skardą 2-3 cm sluoksniu sudėkite oboulius, tuomet juos apibarstykite cukrumi (60g).
- 6
Ant viršaus lygiai paskirstykite tešlą.
- 7
Kepkite orkaitėje (180C) apie 40 minučių.
- 8
Obuolių apkepą patiekite karštą su ledų ritinėliais.
Susiję receptai