Obuolių apkepo receptas

Net neįtartumėte, kad oboulių apkepo receptas toks paprastas. Iš tiesų saldus tradicinis oboulių apkepas - puikus deseras!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...
4.50 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 2
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Oboulių apkepo receptas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Išvirkite obuolius (5 vnt. vidutinio dydžio obuolius), nulupkite ir supjaustykite griežinėliais (jie tikrai nebus lygūs - ir tai nėra svarbu).
  • 2
    Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
  • 3
    Įdėkite sviestą ir išminkykite su miltais (rankomis, šakute...).
  • 4
    Suberkite cukrų (140g)  ir išminkykite - turi išeiti kieta biri tešla.
  • 5
    Į skardą 2-3 cm sluoksniu sudėkite oboulius, tuomet juos apibarstykite cukrumi (60g).
  • 6
    Ant viršaus lygiai paskirstykite tešlą.
  • 7
    Kepkite orkaitėje (180C) apie 40 minučių.
  • 8
    Obuolių apkepą patiekite karštą su ledų ritinėliais.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą