Maisto priedai

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Dirbtinis stabilizatorius, emulsiklis ir medžiaga nuo putojimo.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Dirbtinis stabilizatorius, emulsiklis ir medžiaga nuo putojimo. Kai kuriose šalyse uždraustas. 

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Dirbtinis stabilizatorius, emulsiklis ir medžiaga nuo putojimo.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Dirbtinis stabilizatorius, emulsiklis ir medžiaga nuo putojimo. Naudojamas: Uogienėse, kavos iš automatų grietinėlėje. Kai kuriose šalyse uždraustas.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Vengti alergiškiems ir sergantiems astma. Savybės: Emulsiklis, stabilizatorius.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Dirbtinis emulsiklis ir stabilizatorius.

Įvairūs maisto priedai. Mažomis dozėmis nepavojingas. Savybės: Dirbtinis užpildas, gali laisvinti vidurius.

Antioksidantai ir konservantai. Nepavojingas. Gali būti genetiškai modifikuotas. Savybės: Iš krakmolo, panaudojant bakterijas, pagaminta rūgštingumą reguliuojanti ir konservavimo medžiaga. Kaitinant ir fermentuojant angliavandenius iš pieno išrūgų, bulvių, kukurūzų. Naudojamas: Kaip natūrali pieno rūgštis ilgina tinkamumo trukmę rūgščioje terpėje: majonezo, padažų, užpilų, marinatų, taip pat sudėtinė duonos rūgštinimo medžiaga kaip natūralaus raugo pakaitalas.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Nepavojingas. Savybės: Natūrali stingdanti ir tirštinanti medžiaga.

Emulsikliai, stabilizatoriai, tirštikliai. Pavojingas. Savybės: Dirbtiniai stabilizatoriai, emulsikliai ir rūgštingumą reguliuojanti medžiaga. Didelės dozės gali trukdyti įsisavinti įvairias medžiagas. Galimos pasekmės – kaulų retėjimas, šlakų nusėdimas, vaikų hiperaktyvumas. Naudojamas: Glajuje, kiaušinių, bulvių gaminiuose, lydytame sūryje, dešroje, žuvies gaminiuose, kepiniuose.