Bananiniai keksiukai

Tirpstantys burnoje bananiniai keksiukai su kremu ir kokoso drožlėmis. Pavaišinsite gimines ir draugus prie šventinio stalo!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
3.80 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Bananiniai keksiukai

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.
  • 2
    Atskirame (dideliame) dubenyje sąžiningai išsukite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Tuomet įkulkite du kiaušinius, įberkite vanilinio cukraus ir dar kartą gerai išmaišykite masę (geriausia, elektriniu plaktuvu).
  • 3
    Maišydami masę, po truputį suberkite miltus, į kuriuos prieš tai įmaišėte kepimo miltelius ir druską. Turėtų išeiti sausa tešla.
  • 4
    Dabar nulupkite 2 bananus ir sutrinkite juos šakutės pagalba. Sutrintus bananus sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
  • 5
    Paruoštą tešlą dėkite į keksiukų skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min.
Susiję receptai
Atsiliepimai
Alejandro | 2-17-2012 00:02

Ju dar glaima prisipirkti daug daug ir uzsisaldyti ateiciai!Ir visada bus svieziu kebabu, dar tyliai sakanciu miau

Tadas | 1-8-2012 09:01

Viską dariau kaip parašyta – labai skanūs 🙂 Dar įdėjau į vidų kiekvieno keksiuko uogienės. O pastebėjimas toks, kad gal šiek tiek mažiau sviesto reiktų dėt, nes galėtų būti mažiau riebūs – čia skaičiuojantiems kalorijas.

Justina | 11-9-2011 03:11

Labai skaniai atrodo. Turbut galima ir kakavos siek tiek ideti, kad butu rudesni biskiu.

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą