Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir žiupsnelį druskos.
2
Atskirame (dideliame) dubenyje sąžiningai išsukite kambario temperatūros sviestą ir cukrų. Tuomet įkulkite du kiaušinius, įberkite vanilinio cukraus ir dar kartą gerai išmaišykite masę (geriausia, elektriniu plaktuvu).
3
Maišydami masę, po truputį suberkite miltus, į kuriuos prieš tai įmaišėte kepimo miltelius ir druską. Turėtų išeiti sausa tešla.
4
Dabar nulupkite 2 bananus ir sutrinkite juos šakutės pagalba. Sutrintus bananus sudėkite į tešlą ir gerai išmaišykite.
5
Paruoštą tešlą dėkite į keksiukų skardą ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min.
Ju dar glaima prisipirkti daug daug ir uzsisaldyti ateiciai!Ir visada bus svieziu kebabu, dar tyliai sakanciu miau
Tadas | 1-8-2012 09:01
Viską dariau kaip parašyta – labai skanūs 🙂 Dar įdėjau į vidų kiekvieno keksiuko uogienės. O pastebėjimas toks, kad gal šiek tiek mažiau sviesto reiktų dėt, nes galėtų būti mažiau riebūs – čia skaičiuojantiems kalorijas.
Justina | 11-9-2011 03:11
Labai skaniai atrodo. Turbut galima ir kakavos siek tiek ideti, kad butu rudesni biskiu.
Ju dar glaima prisipirkti daug daug ir uzsisaldyti ateiciai!Ir visada bus svieziu kebabu, dar tyliai sakanciu miau
Viską dariau kaip parašyta – labai skanūs 🙂 Dar įdėjau į vidų kiekvieno keksiuko uogienės. O pastebėjimas toks, kad gal šiek tiek mažiau sviesto reiktų dėt, nes galėtų būti mažiau riebūs – čia skaičiuojantiems kalorijas.
Labai skaniai atrodo. Turbut galima ir kakavos siek tiek ideti, kad butu rudesni biskiu.