Varškėčių receptas

Tradicinių virtų varškėčių receptas. Puikus pasirinkimas pusryčiams!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 4
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Kiaušinį išsukame su dviem šaukštais cukraus, įmaišome varškę (1 pak.), kruopščiai ištriname.
  • 2
    Pridedame šiek tiek miltų, šaukštelį krakmolo. Pamaišome ir pridedame tiek miltų (iš viso pusė stiklinės), kad tešla neliptų prie rankų.
  • 3
    Suformuojame pailgą 1 cm skersmens cilindrą ir supjaustome jį į 1 cm ilgio gabalėlius. Dedame į verdantį pasūdytą vandenį, verdame kol iškils (plus dar 3 min., iš viso apie 12 min.).
  • 4
    Valgome su grietine arba su sviesto ir grietinės padažu (40 g sviesto ištirpiname keptuvėje, pridedame 200 g grietinės ir žiupsnelį druskos, pakaitiname iki virimo - tuomet užpilame varškėčius.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą