Garstyčios

Garstyčios – iš baltosios garstyčios gaminamas prieskonis, naudojamas mėsos, užkandžių, padažų patiekaluose. Garstyčios suteikia patiekalams aštrų skonį, padeda padidinti virškinimo sulčių išsiskyrimą, padeda pagerinti virškinimą.

Garstyčios: susiję receptai
Itališki-jautienos-kukuliai
60 min.
Sultingi, itališki mėsos kukulaičiai jau garuoja lėkštėje. O kaip juos pagaminome?
Cezario salotų receptas
60 min.
Gaminame Cezario salotas sekmadienio rytą - idealu!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120 min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Vištiena su medumi ir garstyčiomis
60 min.
Kepsime vištieną orkaitėje! Nustebtumėte sužinoję, kokį skonį slepia medus ir garstyčios...
Įdaryti kiaušiniai
30 min.
Ruošiantis Velykų šventei, įdarykime keletą kiaušinių. Citrinos sultys panaikins kiaušinio kvapą, o peletrūnas suteiks naują aromatą. Tik nepamirškite kiaušinių išvirti kietai!
Kepta eriuko koja
150 min.
Ką patieksite ant Velykų stalo? Pietūs turi būti sotūs ir įvairūs. Kiauliena? Paukštiena? Žvėriena? Rekomenduojame ėrieną.
Raudonųjų kopūstų salotos su agurku
10 min.
Linkime vos per 10 minučių pasigaminti raudonųjų kopūstų salotas!
Ugnytės lašišos filė
45 min.
Itin sumaniai suprieskoniuotos ir orkaitėje kepamos lašišos filė receptas. Patiekite su žaliomis daržovėmis ir ryžiais.