Garstyčios

Garstyčios – iš baltosios garstyčios gaminamas prieskonis, naudojamas mėsos, užkandžių, padažų patiekaluose. Garstyčios suteikia patiekalams aštrų skonį, padeda padidinti virškinimo sulčių išsiskyrimą, padeda pagerinti virškinimą.

Garstyčios: susiję receptai
Vieno kąsnio sumuštiniai krepšeliai
50 min.
Išradingai paruošiame krepšelius ir gaminame vieno kąsnio sumuštinius su kiaušiniais ir lašiša. Puikus receptas!
Burokėlių salotos
40 min.
Žiemą norisi šiltų ir sočių salotų. Šiandien namuose gaminame lengvai paruošiamas šiltas burokėlių salotas su apelsinais. Receptas su nuotrauka.
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Kiaulienos šonkauliukai
80 min.
Saldžios ir aštrios glazūros kiaulienos šonkauliukai ant pietų stalo. Gero apetito!
Kapota mėsa įdarytos bulvės
50 min.
Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?
Garstyčių užpilas salotoms
5 min.
Užpilas, pagardinsiantis tiek šviežias, tiek virtų ingredientų salotas. Niam!
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200 min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Špinatų salotos
30 min.
Gardžios špinatų salotos su grybais, kumpiu ir medaus užpilu. Užtruksite vos 30 min. joms pagaminti namuose.
Įdaryti kiaušiniai su lašiša
40 min.
Mįslė: kas tradiciškai tinka Velykoms? Ogi įdaryti kiaušiniai! Receptas su nuotrauka.
Lavašas su varškės įdaru
30 min.
Gaminame gardų užkandį - lavašą su varškės įdaru. Krabų lazdelės, česnakas, alyvuogės ir krapai suteikia pikantiško skonio...