Svogūnas

Valgomasis svogūnas – česnakinių šeimos augalas. Maistui vartojami svogūno laiškai ir šakniavaisiai – žali, virti, marinuoti ir kiti. Svogūnas yra turtingas vitamino C, ypač naudingi organizmui žali laiškai, kuriuose vitamino C daugiausiai. Iš svogūno laiškų ruošiamos salotos, tinka su kitomis daržovėmis bei mėsos patiekalais.

Svogūnas : susiję receptai
Spagečiai su kiaulienos faršu
30
min.
3.81 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 16
Loading...
Daug daug mėsos faršo, pomidorų, paprikos, svogūno - puikus ir ne sausas spagečių troškinys, kurį pasigaminsite vos per 30min. ir tikrai numalšinsite alkį!
Šviežių kopūstų sriuba
40
min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Greitai paruošiama ir skani šviežių kopūstų sriuba su kalafijoru ir morkomis.
Ūkininko bulviniai blynai su sūriu
50
min.
4.25 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 8
Loading...
Itin paprastas ūkininko bulvinių blynų receptas: bulvės, sūris ir dar šis tas...
Gaspačo šalta sriuba - šaltsriu
10
min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 7
Loading...
Gaspačo - tik keletas minučių ir paruošite sriubą, kurią dažnai ruošia Ispanijoje...
Čili troškinys
40
min.
4.44 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 9
Loading...
Tiesiog čili troškinys, kuris patiks visiems šeimos vyrams (ir kareiviams).
Saldžiųjų bulvių čili sriuba
45
min.
4.60 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
Nesudėtinga pagaminti čili sriuba, kurios pagrindą sudaro saldžiosios bulvės...
Trinta daržovių sriuba
45
min.
4.67 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 6
Loading...
Paprasčiausia trinta daržovių sriuba, kuria galite nustebinti savo antrąją pusę.