Švediškas obuolių pyragas su riešutais ir razinomis

Švediškas obuolių pyragas su obuolių ir razinų įdaru. Jeigu mėgstate švelnesnį skonį, razinas galite mirkyti ne vyne, o vandenyje.

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Švediškas obuolių pyragas

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Apmerkite razinas raudoname vyne, kad išbrinktų;
  • 2
    Dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius, druską. Įkulkite kiaušinį ir supilkite ištirpintą (atšaldytą sviestą). Viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla per tiršta, galite įpilti šiek tiek pieno;
  • 3
    Į skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudėkite nusausintas razinas ir obuolių skilteles. Apibarstykite vaisius cinamonu ir keletu šaukštelių cukraus (galima pabarstyti ir šiek tiek muškato);
  • 4
    Ant vaisių užpilkite tešlą, suberkite skaldytus riešutus ir pašaukite į orkaitę;
  • 5
    Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 50-60 minučių.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą