Švediškas obuolių pyragas su riešutais ir razinomis

Švediškas obuolių pyragas su obuolių ir razinų įdaru. Jeigu mėgstate švelnesnį skonį, razinas galite mirkyti ne vyne, o vandenyje.
4.20 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading ... Loading ...
min.

Sudėtinės dalys:

Gaminimas:

  1. Apmerkite razinas raudoname vyne, kad išbrinktų;
  2. Dubenyje išmaišykite miltus, kepimo miltelius, druską. Įkulkite kiaušinį ir supilkite ištirpintą (atšaldytą sviestą). Viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla per tiršta, galite įpilti šiek tiek pieno;
  3. Į skardą, išklotą kepimo popieriumi, sudėkite nusausintas razinas ir obuolių skilteles. Apibarstykite vaisius cinamonu ir keletu šaukštelių cukraus (galima pabarstyti ir šiek tiek muškato);
  4. Ant vaisių užpilkite tešlą, suberkite skaldytus riešutus ir pašaukite į orkaitę;
  5. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 50-60 minučių.

Skanaukite su ledais!

Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą