Mėsos pica vos per 35 min.!

Šį kartą mūsų virtuvėje - mėsinga ir gardi itališka mėsos pica! Gero apetito!

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...
4.00 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars Išbandė 5
Loading...

Paruošimo min. | Gaminimo

  min.
Mėsos pica
Ar teko kada nors kepti picą iš mėsos? Taip, visiškai teisingai - nenaudosime nei miltų, nei iš anksto pasiruoštos picos tešlos. Gaminsime tik iš ingredientų, kuriuos labiau esame įpratę matyti kaip priedus ant picos pagrindo - jautienos, pomidorų tyrės, mocarelos sūrio ir kt. Pirmyn!

Sudėtinės dalys

Gaminimas

  • 1
    Maltą jautieną pagardiname šviežiai maltu pipiru ir žiupsneliu druskos, įtarkuojame parmezano sūrį, suberiame maltus džiūvėsius ir smulkiai pjaustytas petražoles. Užpilame dviejų kiaušinių plakinį ir rankomis grubiai išminkome jautienos masę;
  • 2
    Kepimo formą ištepame sviestu ir ranka paspausdami tolygiai paskirstome jautienos faršo masę;
  • 3
    Nuo savose sultyse konservuotų pomidorų nupilame perteklinį skystį. Pomidorus sutriname el.trintuvu arba tiesiog šakute. Gautą pomidorų tyrę pagardiname trintu česnaku, druska ir pipirais. Paskirstome pomidorų tyrę ant mėsos pagrindo kepimo formoje. Ant šios mėsos picos viršaus uždedame riekelėmis pjaustytą mocarelos sūrį;
  • 4
    Mėsos picą pašauname į orkaitę įkaitintą iki 220ºC, kepame 22-25 min. kol jautienos pagrindas perkeps ir mocarelos sūris išsilydys. Leidžiame keletą minučių atvėsti, papuošiame baziliko lapeliais ir tiekiame ant stalo. Valgome su itališka duonele ciabatta.
Susiję receptai

Palikite atsiliepimą arba pasiūlymą