Virti

Receptai, kuriems prireiks puodo! Virsime sriubas, padažus, spagečius, mėsos, daržovių, miltų ir kitus patiekalus. Užeikite!

Raudonas padažas picai
45 min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Pica su daržovėmis
60 min.
Pica su cukinija, baklažanu, artišoku, svogūnu ir sūriu. Receptas pietums!
Bulvytės su sūriu
20 min.
Užkandis prie alaus. Bulvių nesūdome, nes sūris pakankamai sūrus. Gero apetito!
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Baltas tinginys
40 min.
Išbandome balto tinginio receptą. Jam naudosime džiovintus vaisius - razinas ir abrikosus. Kuriuos pasirinksite Jūs?
Bulvių varškės virtinukai
30 min.
Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
Pupeliu sriuba
120 min.
Pupelių sriuba - beveik tokia, kokią virdavo močiutė! Natūralaus skonio, liesa sriuba patiks kiekvienam...
Virtų bulvių cepelinai
60 min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Baltasis Bechamel padažas
20 min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.
Žagarėliai
60 min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.