Virti

Receptai, kuriems prireiks puodo! Virsime sriubas, padažus, spagečius, mėsos, daržovių, miltų ir kitus patiekalus. Užeikite!

25
min.
Tradicinių virtų varškėčių receptas. Puikus pasirinkimas pusryčiams!
45
min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
60
min.
Pica su cukinija, baklažanu, artišoku, svogūnu ir sūriu. Receptas pietums!
20
min.
Užkandis prie alaus. Bulvių nesūdome, nes sūris pakankamai sūrus. Gero apetito!
60
min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Baltas tinginys
40
min.
Išbandome balto tinginio receptą. Jam naudosime džiovintus vaisius - razinas ir abrikosus. Kuriuos pasirinksite Jūs?
Bulvių varškės virtinukai
30
min.
Sotūs šeimos pietūs per 30 min. iš bulvių ir varškės.
Pupeliu sriuba
120
min.
Pupelių sriuba - beveik tokia, kokią virdavo močiutė! Natūralaus skonio, liesa sriuba patiks kiekvienam...
Virtų bulvių cepelinai
60
min.
Šiandieną gaminame virtų bulvių cepelinus. Ne tik skanu, bet ir praktiška: cepelinų perteklių sudėsime į šaldymo kamerą kitam kartui.
Baltasis Bechamel padažas
20
min.
Gaminame tradicinį, iš motinos Prancūzijos įsčių gimusį baltąjį padažą Bechamel. Šį kartą su sūriu.