Kiaulienos patiekalai

Virta, kepta, troškinta kiauliena. Mėsos patiekalai – kotletai, kukulaičiai, šašlykai, čili troškinys, spagečiai su faršu… Receptai su nuotraukomis.

Kotletai įdaryti slyvomis
60
min.
Gardūs ir neįprasti kotletai. Slyvų įdaras suteikia šiam kasdieniam patiekalui kitokių spalvų, egzotiškumo. Pirmyn gaminti!
Įdarytos cukinijos laivelis
80
min.
Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
Kiaulienos kumpis
120
min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Kiauliena kinietiškai
60
min.
Kiaulieną ruošiame kinietiškai! Šiam receptui išbandyti reikės: kiaulienos nugarinės, raudonosios paprikos, imbiero, sojos padažo, ryžių...
Kiaulienos guliašas
120
min.
Sotaus ir tikro močiutės guliašo receptas su nuotrauka. Valgysime su ryžiais ir salotmis.
Kijevo kotletas
50
min.
Šiandieną gaminsime Kijevo kotletą, tačiau ne kaip įprasta - iš kiaulienos faršo. Skanu ir sotu. Receptas su nuotrauka - išbandykite!
Čeburėkai
100
min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Balandėliai
90
min.
Ne visai tradiciniai balandėliai - iš raudono kopūsto, tačiau ne mažiau skanūs ir sotūs!
Orkaitėje kepta kiaulienos nugarinė su cukinija
120
min.
Orkaitėje bene visas keptas maistas atrodo be galo skanus. Norime savose sultyse keptos mėsos ir daržovių? Prašom.
Šašlykai - granatų sulčių marinatas
90
min.
Teko girdėti, kad Gruzijoje kiaulienos šašlyką marinuoja būtent granatų sultyse. Išbandykite šį receptą ir pamatysite, jog pikantišku šašlyko skoniu bus patenkinti visi pasivaišinę!