Antrieji patiekalai

Mamos kotletas? Kepsnys su grybų padažu? Jautienos guliašas? Antrieji mėsos patiekalai iš mėsos ir ne tik – visa tai rasite čia.

60
min.
Gardi ir elementari pica su keletu išraiškingo skonio ingredientų. Elegantiška pica be mėsos.
90
min.
Kaip pasigaminti gardų picos padą tiesiog namuose? Pilnas picos tešlos receptas.
60
min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su daržovėmis
75
min.
Puikus pasirinkimas kai laukiate svečių, o laikas spaudžia!
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200
min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Suktinukai su slyvomis ir spanguolėmis
70
min.
Įdaryti mėsos suktinukai - saldaus ir rūgštaus derinys. Kepusi savose sultyse kiauliena išlaiko tikrąjį aromatą, o įdaras prideda malonią skonių įvairovę..
Vištiena su Parmezano sūriu
50
min.
Puikus receptas, padėsiantis nesudėtingai bei greitai pakeisti orkaitėje keptos vištienos krūtinėlės gabalėlių skonį... su parmezano sūriu.
Kiaušinių omletas
15
min.
Tradicinio kiaušinių omleto receptas su nuotrauka.
Kotletai įdaryti slyvomis
60
min.
Gardūs ir neįprasti kotletai. Slyvų įdaras suteikia šiam kasdieniam patiekalui kitokių spalvų, egzotiškumo. Pirmyn gaminti!
Lašiša su apelsinų užpilu
60
min.
Orkaitėje kepta lašišą su tirštu išraiškingo skonio užpilu.