Česnakas

Česnakas – žolinis augalas, kurio maistinės ir gydomosios savybės plačiai žinomos. Česnako vartojimą kulinarijoje lemia aštrus skonis ir kvapas, kurį suteikia natūraliai sudėtyje esantis eterinis aliejus. Jis suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kad šios savybės išliktų, smulkintas česnakas į patiekalus dedamas baigiant virti.

Česnakas: susiję receptai
Makaronai su špinatais ir Feta
30 min.
Makaronų receptas - vakarienei, pietums ar vėlyviems savaitgalio pusryčiams. Skanaus!
Burokėlių salotos
40 min.
Žiemą norisi šiltų ir sočių salotų. Šiandien namuose gaminame lengvai paruošiamas šiltas burokėlių salotas su apelsinais. Receptas su nuotrauka.
Paelja receptas
45 min.
Paelja receptas - gaminame namuose! Užtruksime apie 45 min., verta, mat jūros gėrybės puikiai praturtns mūsų kasdienę mitybą...
Jautienos lazanija
75 min.
Gardi klasikinė lazanija su jautiena bei lietuviškais grybais. Ruošiame patiekalą ir pasirūpiname dubeniu gaivių salotų prie jo!
Kepta kiaulienos mentė
120 min.
Pasiruoškime įdėti patiekalui meilės - jos ir trupučio kantrybės prireiks, kad mėsa būtų aromatinga, minkšta ir sultinga.
Morkų avokadų salotos
45 min.
Aromatingos ir sočios salotos su orkaitėje troškintomis morkomis bei įvairiaspalviu užpilu. Vakarėlyje bus avokadas ir kuminas - jeigu kam nors nepriimtini svečiai, prašome į tai atsižvelgti...
Vištiena žolelių marinate
50 min.
Vištienos krūtinėlė, žolelių marinatas ir sultingas rezultatas!
Pomidorų sriuba
60 min.
Išraiškingo skonio ir aromato trinta pomidorų sriuba su česnakais ir bazilikais! Receptas su nuotraukomis.
Kiaulienos ir daržovių troškinys
60 min.
Troškinti kiaulienos nugarinės gabalėliai su daržovėmis. Receptas su nuotrauka!
Auksaspalvė vištiena
120 min.
Patiekalas, pretenduojantis tapti Jūsų favoritu! Aštrios ir aromatingos vištienos blauzdelės šalia kinų virtuvės...