Česnakas

Česnakas – žolinis augalas, kurio maistinės ir gydomosios savybės plačiai žinomos. Česnako vartojimą kulinarijoje lemia aštrus skonis ir kvapas, kurį suteikia natūraliai sudėtyje esantis eterinis aliejus. Jis suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kad šios savybės išliktų, smulkintas česnakas į patiekalus dedamas baigiant virti.

Česnakas: susiję receptai
Aštri vištiena su česnaku ir laimu
45 min.
Gana greitai paruošiamas patiekalas iš vištienos krūtinėlės. Bus taip aštru, kaip paskirstysite aštriųjų prieskonių proporcijas. Pirmyn!
Gvakamolės padažas
15 min.
Tradicinis Gvakamolės padažas pagardintas grietine. Pasirūpiname kukurūzų traškučiais ir skanaujam!
Šaltienos receptas
150 min.
Iš ko verdame šaltieną? Receptas patikrintas daugelį kartų. Gardžių švenčių!
Kiaulienos šonkauliukai
80 min.
Saldžios ir aštrios glazūros kiaulienos šonkauliukai ant pietų stalo. Gero apetito!
Keptos duonos receptas
30 min.
Traški kepta duona su česnakais - nesenstantis užkandis tiek žiemą, tiek vasarą.
Kapota mėsa įdarytos bulvės
50 min.
Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?
Raudonas padažas picai
45 min.
Mhmmm... gardus padažas picai. Kur kas maloniau ruošti namuose, negu nusipirkti jau pagamintą.
Jūros gėrybių pica
45 min.
Pasirenkame mėgstamiausią jūros gėrybių asorti ir mėgaujamės picos patiekalu namuose!
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Garstyčių užpilas salotoms
5 min.
Užpilas, pagardinsiantis tiek šviežias, tiek virtų ingredientų salotas. Niam!