Kepimo milteliai

Kepimo milteliai – tradicinės valgomosios sodos, naudojamos kepiniams kildyti, cheminis pakaitalas. Dažniausiai beskonis ir bekvapis, todėl skirtingai negu kildant su valgomąja soda – nesuteikiantis nepageidaujamo skonio ir kvapo.

Kepimo milteliai: susiję receptai
Varškės ir obuolių pyragas
60 min.
Trupininis, obuolių ir varškės pyragas viename! Puikus receptas.
Žagarėliai
60 min.
Kai išvirsi šiuos žagarėlius - valgysi, valgysi, valgysi... Pūstų žagarėlių receptas.
Kaledinis pyragas
60 min.
Tradicinis saldus baltas Kalėdinis pyragas su razinomis, migdolais ir spanguolėmis. Receptas su nuotrauka. Skanaus!
Avižiniai sausainiai su obuoliais
60 min.
Sekmadienį išsikepkime avižinių sausainių ir neškimės rytoj į darbą, įdėkime vaikams, kad suvalgytų priešpiečiams.
Avižiniai sausainiai
50 min.
Avižiniai sausainiai su šokolado gabalėliais - puikus pasirinkimas Kalėdiniam stalui. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn kepti!
Šokoladiniai sausainiai
45 min.
Jeigu esi šokoladinio pyrago mėgėjas, tau patiks ir šokoladiniai sausainiai. Turėsi svečių? Nustebink juos ir iškepk šių sausainių.
Šokoladiniai sausainiai su karamele
45 min.
Šokoladinių sausainių su karamelės pertepimu receptas. Karamelės kremo tikrai pakaks visiems saldūmynų mėgėjams!
Abrikosiniai sausainiai
50 min.
Kalėdų belaukiant... iškepkime vaikams abrikosinių sausainių su migdolais!
Čeburėkai
100 min.
Čeburėkų receptas - tiems, kas nori tradicinį totorių virtuvės patiekalą pasigaminti namuose!
Moliūgų pyragas
200 min.
Kepame moliūgų pyragą su migdolais. Receptas tiems, kas suka galvą, kur panaudoti didžiulį per vasarą sunokusį moliūgą.