Kepimo milteliai

Kepimo milteliai – tradicinės valgomosios sodos, naudojamos kepiniams kildyti, cheminis pakaitalas. Dažniausiai beskonis ir bekvapis, todėl skirtingai negu kildant su valgomąja soda – nesuteikiantis nepageidaujamo skonio ir kvapo.

Kepimo milteliai: susiję receptai
Obuolių pyragas
60 min.
Labai skanus obuolių pyragas aukso geltonumo plutele. Svarbiausia - kad obuolių nebūtų per mažai!
Varškės pyragas
90 min.
Kai norisi deserto, tirpstančio burnoje, vadovaukitės šiuo varškės pyrago receptu!
Trupinis obuolių pyragas
60 min.
Renkame sode obuolius ir kepame trupininį obuolių pyragą. Purus pyragas, trapia plutele...Skanaus!
Riestainiai su cukrumi
60 min.
Kaip mokyklos laikais - per pietų pertrauką trupiname riestainius su cukrumi!
Gaivus vaisių pyragas
120 min.
Panašu į tradicinį obuolių pyragą? Ne visai, jeigu padarysime pyragą puresnį ir pridėsime vynuogių...
Purus varškės pyragas
60 min.
Namuose gaminamės purų varškės pyragą su rikotos sūriu. Prieš patiekiant nepamirškite atvėsinti ir papuošti pyragą!
Keksiukas SPEIGAS
60 min.
Kas tas SPEIGAS? Kai šaldytuve turite skaniausių keksiukų, o prikaistyvyje - arbatos, speigas atrodo visiškas niekis. Pasigaminkite šiuos šaldytus keksiukus šiltam žiemos vakarui.
Švediškas obuolių pyragas
80 min.
Švediškas obuolių pyragas su obuolių ir razinų įdaru. Jeigu mėgstate švelnesnį skonį, razinas galite mirkyti ne vyne, o vandenyje.
Užgavėnių blynai
120 min.
Pagrindinis Užgavėnių patiekalas pagal močiutės receptą. Ir skanu, ir sotu!
Trupininis pyragas
70 min.
Močiutės trupininis pyragas su rūgščia uogiene. Smagu prisiminti tradicinius ir kartų išbandytus pyrago recetus.