Svogūnas

Valgomasis svogūnas – česnakinių šeimos augalas. Maistui vartojami svogūno laiškai ir šakniavaisiai – žali, virti, marinuoti ir kiti. Svogūnas yra turtingas vitamino C, ypač naudingi organizmui žali laiškai, kuriuose vitamino C daugiausiai. Iš svogūno laiškų ruošiamos salotos, tinka su kitomis daržovėmis bei mėsos patiekalais.

Svogūnas: susiję receptai
Biulvių sriubos receptas
45 min.
Nesudėtingos tirštsriubės receptas iš raudonųjų bulvių, pieno, svogūnų, Čedaro sūrio..
Kapota mėsa įdarytos bulvės
50 min.
Įdaryta paprika, įdaryta cukinina... O ar gardžios įdarytos bulvės, aa?
Įdaryti makaronai Cannelloni
60 min.
Mažai laiko reikalaujantis patiekalas kasdieniams pietums. Receptas mėgstantiems mėsytę!
Vištiena su vyšnaitėmis
60 min.
Kiniškai paruošta vištiena sočiai vakarienei. Ir vyšnaitės, vyšnaitės, vyšnaitės!
Kibinų receptas
100 min.
Kibinų su ėriena receptas. Trakus garsinantis patiekalas, kurį galime nesudėtingai pasigaminti ir namuose.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su daržovėmis
75 min.
Puikus pasirinkimas kai laukiate svečių, o laikas spaudžia!
Šventinis Kalėdinis kalakutas
200 min.
Orkaitėje keptas kalakutas - receptas su savais privalumais ir iššūkiais. Patiekalas gali tapti Kalėdinio stalo puošmena...
Įdarytos cukinijos laivelis
80 min.
Cukinijos - ne tik į blynus... Įdarysime jas daržovių, mėsos ir grybų įdaru.
Kiaulienos kumpis
120 min.
Bandome kiaulienos kumpio, kepto orkaitėje, receptą! Patiekiame kumpį traškia plutele, nepjaustytą.
Gaspačo sriuba
30 min.
Gaspačo sriuba puikiai tiks pakeisti šiltu metu ypač pamėgtus šaltibarščius. Ispaniška sriuba turi daugybę variacijų, todėl skonis neatsibos...